Om COOLINGPAINT

COOLINGPAINT® er en ny, avanceret, patenteret træbeskyttelse hvor Nowocoat Industrial A/S har videreudviklet denne teknologi med specielt udstyr, der homogeniserer den kemiske sammensætning af pigmenterne og additiver.

 

Pigmenterne er tilsat mikroskopiske spejle, der reflekterer solens infrarøde stråler, så mængden af den absorberede varme nedsættes væsentligt. Træet får populært sagt et infrarødt filter, og effekten er naturligvis størst for de mørke farver, men har også gavnlig effekt på hvide og lyse farver.

 

I praksis betyder det en betydelig sænkning af temperaturen i træet. Det skyldes, at COOLINGPAINT® reflekterer solens skadelige stråler 5-6 gange mere end vores traditionelle træbeskyttelse. Faktisk reflekterer en traditionel sort farve kun 5% af solens energi – resten bliver mere eller mindre omsat til varme. COOLINGPAINT® er træbeskyttelse af høj kvalitet med op til +16 års holdbarhed og opfylder alle kravene til miljømærkning med EU-blomsten.

 

Den nye varmereflekterende teknologi er oprindeligt udviklet af det amerikanske militær som en del af Stealth-projektet – for at gøre det sværere at spore et jagerfly på en radar, hvor principperne for træbeskyttelse er de samme

 

 

COOLINGPAINT afblegning, dagslys og varme

 

 

 

COOLINGPAINT video

Læs mere

Med COOLINGPAINT® opnår du optimal træbeskyttelse i flere år end ved brug af vores traditionelle produkter

Læs mere

COOLINGPAINT® sikrer køligt og naturligt tempereret træværk

Læs mere

COOLINGPAINT® er en ny, avanceret, patenteret træbeskyttelse

Læs mere