Top video (NL)

COOLINGPAINT Træ

Den eneste af sin slags i Europa

Hos Nowocoat producerer vi som den eneste i Europa den patenterede træbeskyttelse COOLINGPAINT, der reflekterer solens infrarøde stråler og dermed mindsker den mængde varme, som træet absorberer væsentligt. Malingen er på flere parametre et gennembrud inden for træbehandling, både fordi høje temperaturer nedbryder træet, og fordi malingen bidrager til at nedsætte behovet for indendørs køling.

 

Øget holdbarhed

Den varme tid på året slider hårdt på træværk, og solens stråler og opvarmning virker nedbrydende. På en sommerdag med 26C kan træværket blive op til 60C. Med COOLINGPAINT reduceres temperaturen med 40 % på sort træværk og træet forbliver naturligt tempereret. Det reducerer de skader, solens stærke lys og varme forvolder, såsom afblegning, sprækker, udtræk af harpiks m.m. Udbyttet er, at træværkets holdbarhed øges og holder sig sundt, tæt og smidigt i helt op til 16 år.

 

Enestående beskyttelse

Pigmenterne i COOLINGPAINT er tilsat mikroskopiske spejle, der reflekterer 90 % af solens infrarøde stråler, og på den måde nedsættes mængden af absorberet varme i træværket med helt op til 20 %. Samtidig er COOLINGPAINT baseret på HybridTechnology-System™ og tilsat det svampe- og algehæmmende additiv med SlowRelease-Protection™, der betyder, at additivet kun aktiveres i fugtigt vejr.

 

COOLINGPAINT Træ fås som transparent træbeskyttelse og heldækkende træbeskyttelse i alle gængse standardfarver.

 

Bliv COOLINGPAINT-partner