Top video (SE)

COOLINGPAINT Tag

Mindsker varmeudviklingen
COOLINGPAINT Tag er en patenteret og innovativ tagmaling, der reflekterer 90 % af solens infrarøde stråler og reducerer overfladens absorbering af varme fra solens stråler med helt op til 20 %. Udover at mindske varmeudviklingen både uden på og inden i bygningen og dermed bidrage til mindre behov for køling, forlænger COOLINGPAINT tagets levetid og nedsætter behovet for vedligeholdelse.

 

Avanceret teknologi
Pigmenterne i COOLINGPAINT er tilsat mikroskopiske spejle, der reflekterer strålerne. Teknologien tager udgangspunkt i det amerikanske militærs Stealth-projekt, der skulle mindske flyenes synlighed på radaren. Hos Nowocoat har vi videreudviklet teknologien med særligt udstyr, der homogeniserer den kemiske sammensætning af malingens pigmenter og additiver.

 

En løsning til klimaudfordringerne
COOLINGPAINT Tag har et stort potentiale i forhold til at løse nogle af de klimamæssige udfordringer, verden står overfor. De stigende temperaturer øger efterspørgslen på køling med luftforurening, dårligt indeklima og øget CO2-forbrug til følge. Et ubehandlet tag kan blive helt op til 90C varmt, og det kræver flere ressourcer at køle ned end at varme op. Derfor kan COOLINGPAINT mindske energiforbruget til fx køleanlæg, der er placeret på tagtoppe, og det gør det til en yderst økonomisk og miljømæssig attraktiv løsning.

 

COOLINGPAINT Tag fås i alle gængse standardfarver.

 

Bliv COOLINGPAINT-partner